Vacuümverpakking
voor zeevruchten

Behoud van versheid door vacuümverpakking

Vis gaat slechts 3-6 maanden mee in de vriezer. Maar geportioneerde vis, die correct vacuüm is verpakt, kan 2-3 jaar worden ingevroren. Geen bacteriegroei, geen verbranding in de vriezer. Eenmaal ontdooid kan de vis net zo vers aanvoelen als op de dag dat hij werd gevangen. Of u nu een viskweker bent, een leverancier van de kweekmarkt, een raffinaderij/roker of een dienstverlener in de slagerij, u kunt direct waarde toevoegen aan uw bedrijf met de toevoeging van een optie voor vacuümverpakking.

  • De kamers zijn gemakkelijk te reinigen, voorzien van ronde hoeken
  • Intuïtieve digitale besturingseenheid
  • Gemakkelijk afneembare sealbalken en siliconenstaven
  • Transparant productassortiment voor de juiste keuze

Behoud de versheid van uw vis

Turbovac biedt een compleet assortiment van heavy-duty vacuümverpakkingsmachines met verschillende capaciteiten, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Betrouwbaar, duurzaam, eenvoudig te reinigen en te onderhouden, ze zijn getest door visleveranciers in meer dan 80 landen wereldwijd en zijn de nummer 1 oplossing voor alle soorten visverpakkingen.

Verwante producten

MOBILE RANGE

M30

DUBBELKAMER RANGE

L10L30L40L60 

TRAYSEALERS

THERMOFORMERS

AUTOMATISCHE VERPAKKINGSLIJN

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE

Hoogwaardige verpakkingen om uw klanten te verbeteren.

VOEDSELVERWERKENDE INDUSTRIE

Optimalisatie en flexibiliteit in alle soorten van voedselverwerking.

NIET-LEVENSMIDDELEN INDUSTRIE

Optimale bescherming tegen vuil, stof en vocht.

1E KEUS VOOR PROFESSIONALS