Sous-vide koken – een Franse term die langzaam koken onder vacuüm betekent – verschuift van Michelin-Sterren restaurants naar de mainstream. Het idee achter de revolutionaire techniek is eenvoudig: laat geen van de sappen van de smaken in het voedsel verdampen of uitlekken. Sous-vide koken doet dit door het eten lange tijd in een afgesloten zak op lage temperatuur te koken. Turbovac biedt een compleet assortiment vacuümverpakkingsmachines die zorgen voor het best mogelijke resultaat voor Sous-vide koken.
Alle modellen hebben hygiënische, eenvoudig te reinigen vacuümkamers, gemakkelijk afneembare sealbalken en siliconenrubbers voor een eenvoudige reiniging. Intuïtieve digitale besturingseenheid, detecteert automatisch het optimale vacuümniveau voor producten met een hoog vochtgehalte, waardoor wordt voorkomen dat vocht uit het product verdampt.
Met een ingenieus herontwerp gericht op onderhoudsgemak zet Turbovac opnieuw de nieuwe maatstaf voor kwaliteit en design in de industrie.