Vacuümverpakking voor
Sous-vide Cooking

Lage temperatuur vacuüm koken voor ultieme smaak

Sous-vide koken – een Franse term die langzaam koken onder vacuüm betekent – verschuift van Michelin-Sterren restaurants naar de mainstream. Het idee achter de revolutionaire techniek is eenvoudig: laat geen van de sappen van de smaken in het voedsel verdampen of uitlekken. Sous-vide koken doet dit door het eten lange tijd in een afgesloten zak op lage temperatuur te koken. Turbovac biedt een compleet assortiment vacuümverpakkingsmachines die zorgen voor het best mogelijke resultaat voor Sous-vide koken.

  • Constante hoge kwaliteit
  • Kostenefficiënte kookmethode
  • 100% natuurlijk, gezond koken
  • Geoptimaliseerde keukenorganisatie

Hygiënische gemakkelijk te reinigen vacuumkamers...

Alle modellen hebben hygiënische, eenvoudig te reinigen vacuümkamers, gemakkelijk afneembare sealbalken en siliconenrubbers voor een eenvoudige reiniging. Intuïtieve digitale besturingseenheid, detecteert automatisch het optimale vacuümniveau voor producten met een hoog vochtgehalte, waardoor wordt voorkomen dat vocht uit het product verdampt.

Met een ingenieus herontwerp gericht op onderhoudsgemak zet Turbovac opnieuw de nieuwe maatstaf voor kwaliteit en design in de industrie.

Gerelateerde producten

TABLETOP RANGE

S20S30S40S50S60

MOBILE RANGE

M10  – M20M30M40 – M50M60M70M80

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE

Hoogwaardige verpakkingen om uw klanten te verbeteren.

VOEDSELVERWERKENDE INDUSTRIE

Optimalisatie en flexibiliteit in alle soorten van voedselverwerking.

NIET-LEVENSMIDDELEN INDUSTRIE

Optimale bescherming tegen vuil, stof en vocht.

1E KEUS VOOR PROFESSIONALS