Vacuümverpakking in de gastronomie

Significant verminderen van de kosten van voedingsmiddelen door het vacuüm verpakken van geportioneerde voorraad

Vraag het elke kok en hij of zij zal zeggen dat de sleutel tot geweldige gastronomie verse ingrediënten zijn. Maar dit kan duur worden, en chef-koks zijn altijd op zoek naar manieren om te bezuinigen. Velen hebben nu een vacuümverpakking ontdekt om voedselresten te verdelen en op te slaan om de versheid te bewaren en verspilling in alle soorten commerciële keukens te verminderen. Met een professionele Henkovac vacuümverpakkingsmachine is het mogelijk om tot 99,8% van de lucht af te zuigen, zodat aërobe bacteriën niet kunnen groeien. Of u nu een restaurant, hotel, cateraar of kleine retailer bent, een vacuümverpakkingsmachine moet in het midden van uw keuken staan.

  • De kamers zijn gemakkelijk te reinigen, voorzien van ronde hoeken
  • Intuïtieve digitale besturingseenheid
  • Gemakkelijk afneembare sealbalken en siliconenstaven
  • Transparant productassortiment voor de juiste keuze

Verleng de houdbaarheid...

Vacuümverpakking in Gastronomie verlengt de houdbaarheid van uw voedingsmiddelen. U heeft dan het voordeel dat u uw producten voor langere tijd kunt gebruiken, verkopen en serveren.

Aanverwante producten

TABLETOP RANGE

S20S30S40S50S60

MOBILE RANGE

M10  – M20M30

TRAYSEALERS

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE

Hoogwaardige verpakkingen om uw klanten te verbeteren.

VOEDSELVERWERKENDE INDUSTRIE

Optimalisatie en flexibiliteit in alle soorten van voedselverwerking.

NIET-LEVENSMIDDELEN INDUSTRIE

Optimale bescherming tegen vuil, stof en vocht.

1E KEUS VOOR PROFESSIONALS